Over ons

LEEN is een winkel gespecialiseerd in oude en historische bouwmaterialen, die voor iedereen toepasbaar zijn in en om de woning. Onze antieke bouwmaterialen worden veel gebruikt om historische panden te restaureren of in originele staat terug te brengen. Zowel voor eigen genot als om de verkoopwaarde van een historische pand op te waarderen.

Wanneer u door de website bladert, krijgt u een globaal beeld van het aanbod. Dit aanbod is overigens sterk wisselend.

Inkoop en Verkoop van oude en antieke bouwmaterialen zoals paneeldeuren,voordeuren,tuindeuren, oude deuren, oudedeur, trapspijlen, balusters, schuifdeuren, glas in lood deuren, complete kamer en suite kasten, deurklinken, kastknopjes, greepjes, schuifdeurkommen, bakeliet oude verlichting en veel meer.

Op de website vind u maar een kleine greep uit de voorraad wij hebben altijd: 5000 oude en antieke paneeldeuren op voorraad, 150 sets kamer en suite schuifdeuren en 50 voordeuren.

LEEN adviseert in de verkoop en het toepassen en verwerken van oude en historische bouwmaterialen (bijvoorbeeld het plaatsen van kamer-ensuite deuren, paneeldeuren, schouwen etc.) Wij bieden de mogelijkheid om de gekochte deuren te laten plaatsen door een ervaren vakman. Wij hebben een netwerk van timmerlieden die u graag helpen.

Naast de oude bouwmaterialen vindt u bij LEEN een leuk aanbod van kleine meubeltjes, gietijzer en smeedijzer, bric a brac, oude verlichting en oude ornamenten en andere curiosa. Loop gerust bij ons binnen.

Wij zijn vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00. Wilt u op een andere dag of tijdstip langskomen. Bel ons dan voor een afspraak.